Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Vi är familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och sätter service i fokus.
Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Här hittar du de tjänster som vi har behov av just nu men du kan alltid skicka en spontanansökan till jobb@agromaskiner.se


SERVICETEKNIKER

Som servicetekniker på Agro Maskiner kommer du jobba med många världsledande varumärke. Jobbet innebär felsökning, reparationer och service av lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. I arbetet förekommer det reparationer ute i fält, där majoriteten av resorna sker över dagen därför är minst B körkort ett krav.

Agro Maskiner finns på 6 orter i Skåne och södra Halland. Du kommer utgå från anläggningn i Billesholm eller Årröd.

Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor och du behöver ha lätt för att samarbeta med andra.

Din bakgrund/dina egenskaper

Grundläggande kunskaper inom el- hydraulik. Du behöver även ha goda tekniska kunskaper från skola eller från erfarenhet.

Du behärskar svenska och engelska språket och har även datakunskap.

Meriterad är om du har arbetat i liknade verksamhet.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Vad vi erbjuder dig:

Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjekänsla.
Du blir en viktig del i vårt team tillsammans med övriga medarbetare inom Agro Maskiner, som idag har över 45 servicetekniker.
Du kommer få kontinuerlig utbildning från våra maskinleverantörer.

Tjänsterna behöver tillsättas snarast möjligt, så skicka din ansökan redan idag.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Polaris m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Billesholm – Stefan Gustavsson 0706-183665   •   Årröd – Åke Andersson 0736-201613

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se


SERVICETEKNIKER & INSTALLATÖR GRÖNYTEMASKINER

Vi söker dig med stort intresse för teknik och gärna med erfarenhet från maskinbranschen eller något installationsarbete. Du har B-körkort och viss datorvana.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med service, felsökning och reparationer av grönytemaskiner. Vår verkstad är modern, rymlig, ljus och med ett behagligt klimat. Vi arbetar med stabila leverantörer med god teknisk support.

Arbetet består även av att leverera och installera nya robotgräsklippare hos våra kunder.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat nedläggning av slinga på befintlig gräsmatta, installation av laddstation och test av robotgräsklipparen.

Du behöver vara en händig och driven person som har lätt för att kunna prioritera och lösa uppgifterna på plats.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Årröd. Frågor besvaras av Åke Andersson 0736-201613

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se


BUTIK & RESERVDELS-MEDARBETARE

Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge god service åt både interna och externa kunder gällande reservdelar till maskiner. Eller beställning och inköp av reservdelar från någon av våra leverantörer. Arbetet sker både administrativt i data- och lagersystem och rent praktiskt i hantering av reservdelar. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framförallt kunder. Du kommer i samarbete med personalen på verkstad och reservdelar driva och utveckla verksamheten i rätt riktning.

Det är viktigt att du är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stort plus.

Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska. Du har god datorerna och gärna erfarenhet av Orfala. B körkort krävs. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, trevlig och glad person.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Årröd. Frågor besvaras av Åke Andersson 0736-201613

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se


MARKNADSKOMMUNIKATÖR

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och stort engagemang för marknadsföring och kommunikation. Motiveras du av en omväxlande roll där du får utlopp för din kreativitet, initiativförmåga och framåtdriv ger vi dig möjligheten att påverka vår fortsatta utveckling inom marknadsföring och kommunikation. Varmt välkommen att söka tjänsten som Marknadskommunikatör på Agro Maskiner.
För att kommunicera våra varumärken och tjänster arbetar du både strategiskt och operativt efter marknadsföringsplanen som utvecklas i samarbete med för- och eftermarknad. Produktion av marknadsmaterial skapas till både digital och tryckt media, bland andra arbetsuppgifter och ansvarsområden kan nämnas:
• Grafiska profilens efterlevnad
• Utveckla och effektivisera marknadsföring och kommunikation
• Producera och administrera kampanjmaterial
• Hantering av domän och webb
• Producera innehåll för uppdatering av webb och digitala kanaler
• Skriva reportage, pressreleaser
• Profilmaterial internt och externt
• Planera, genomföra, följa upp mässor och kundevent

Dina kunskaper och erfarenheter
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation alternativt ett par års erfarenhet av arbete med marknadsföring och kommunikation. Genom dina goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift skapar du som kommunikatör intresseväckande innehåll och budskap till marknaden. Goda kunskaper i digitala verktyg såsom ex. Adobe Creative Suite, office paketet samt erfarenhet av digital marknadsföring. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Meriterad är du om du har kännedom om lantbruksbranschen men inget krav.
Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du bland annat är en duktig skribent som uttrycker dig väl, har öga för text, bild, färg och form, strukturerad, prestigelös, lösningsorienterad och får saker gjorda. Du gillar att ta dig an utmaningar, är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Din förmåga till samarbete är lika självklar som det självständiga arbetet.

Vad erbjuder vi dig
Agro Maskiner erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett privatägt företag med familjär anda, en platt organisation med korta beslutsvägar, teamkänsla, engagemang och mycket framåtdriv. Vi har en välkomnande atmosfär med högt i tak där vi uppskattar och respekterar varandras likheter och olikheter. Din roll som marknadskommunikatör är en nyckelfunktion, tillsammans med övriga medarbetare är du en viktig del i vårt framgångsrika team som levererar ett högt mervärde för våra kunder. Du får stor frihet under ansvar med möjlighet att kunna påverka och lyfta fram dina idéer. Vi har kollektivavtal och erbjuder fina förmåner för våra anställda.
Agro Maskiner säljer och servar lantbruks-, entreprenad- och grönytemaskiner av högsta kvalité med världsledande varumärken såsom New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl. Vi finns på 6 orter i Skåne och södra Halland, på varje anläggning finns försäljning, reservdelsbutik och serviceverkstad. Totalt i företaget är vi 115 anställda med en omsättning på 500 miljoner sek.

Skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan skickas till HR chef Christina Alexandersson, jobb@agromaskiner.se
Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Marknadskommunikatör.
Urval sker löpande.
Frågor besvaras av Christina Alexandersson, 0765-264656.