Butik Svedala


Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för villa, trädgård, skog och fritid.

Funktionella och slitstarka arbetskläder och skor hittar du också här.

Välkommen att besöka oss!

Daniel Bergman

telefon: 040-615 38 11
daniel.bergman@agromaskiner.se

Johan Lindqvist

telefon: 040-615 38 31
johan.lindqvist@agromaskiner.se
Exempel på produkter du hittar hos oss!

Smörjmedel är en nödvändig del av din utrustning. Smörjmedlet ser till att maskinen fungerar och säkerställer dessutom högsta effektivitet under stränga driftsförhållanden och minskar maskinens stilleståndstider.

Exempel på några av våra leverantörer!

Beställ alla dina reservdelar online i Granits partnershop!

Kom in i butiken så hjälper vi dig att få en egen inloggning.

Grene gick samman med Kramp år 2013 och bytte namn år 2017 Detta blev det starten för Kramp även i Sverige och i Norden.

Exide Technologies finns i mer än 80 länder och är en av världens största tillverkare och återvinnare av bly-syrabatterier.

Kända produkter från märkesledande leverantörer.

Gelins-KGK AB är ett agenturföretag som säljer produkter inom lantbruk, industri och fordon som högtryckstvättar, kompressorer och tryckluftsverktyg. Företaget säljer i hela Sverige och har sina leverantörer i Tyskland och Italien.

Hydroscand har bred kunskap inom det område de verkar, en vilja att utvecklas och ett högt engagemang kring våra produkter och tjänster. Det har gjort oss marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien – och vi vet vad som krävs för att vi ska fortsätta vara det.

I butiken tillverkar vi hydraulslang upp till 3/4” i butiken.

AromDekor Kemi är en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue®, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård.

Serien AMBRA NEW HOLLAND har utvecklats av PETRONAS LUBRICANTS med den mest avancerade teknologin för all NEW HOLLAND jordbruks- och anläggningmaskiner.