Vi växer! Vill du vara med?

Butiks- och reservdelsmedarbetare

Till Agro Maskiner i Svedala och Billesholm söker vi nu butiks- och reservdelsmedarbetare att komplettera våra härliga gäng med. 

 

Om tjänsten

Du ger våra kunder och egna tekniker förstklassig service genom att sälja, beställa och plocka reservdelar. Administrativa uppgifter i data- och lagersystem och inventering ingår också i tjänsten. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framför allt kunder. Du kommer i samarbete med personalen på verkstad och reservdelar driva och utveckla verksamheten i rätt riktning.

 

Kvalifikationer

För att passa i rollen tror vi att du brinner för att möta kunden och ge förstklassig service. Intresse och kunskap om maskiner, fordon och teknik gör att du är initiativrik och lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska och har god datorvana. B-körkort är ett krav. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, glad och trevlig person som kompletterar vårt team.
Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager eller med fordon ser vi det som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid din lämplighet.

 

Vad vi erbjuder dig

Agro Maskiner erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag. Löpande erbjuder vi utbildningar både internt och externt från våra maskinleverantörer. Du är en viktig del i vårt engagerade team där vi hjälps åt, har god stämning, mycket framåtdriv och en ständig utveckling. I övrigt har vi fina förmåner för våra anställda.
Agro Maskiner är en enkel organisation med familjekänsla med ca 115 anställda. Hos oss kommer du att arbeta i ett företag med familjär anda och en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl.

Tillträde: snarast möjligt.

Svedala: Frågor besvaras av Johan Lindqvist, 0707-82 60 21
Billesholm: Frågor besvaras av Gunnar Holtzberg, 0707-82 60 82

 

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se
Döp ämnesraden till ”Ansökan butik- och reservdelsmedarbetare” samt vilken ort du är intresserad av.

 

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt!