Vi växer! Vill du vara med?

Reservdelsansvarig

Nu söker vi en serviceinriktad reservdelsansvarig till Agro Maskiners anläggning i Gringelstad. Ett varierat och roligt arbete för dig som har kunskap och intresse av fordon. Driv och engagemang är något vi sätter stort värde på och tillsammans med teamet jobbar vi för att leverera en hög servicenivå till såväl interna som externa kunder.

Kontakt

Om tjänsten

Som ansvarig för reservdelshantering och butik blir du en nyckelperson i att säkerställa att våra kunder får tillgång till de bästa reservdelarna på ett effektivt sätt. Du ger både kunder och egna tekniker förstklassig service genom att sälja, beställa och rent praktiskt plocka reservdelar och sköta vårt lager och butik. Administrativa uppgifter i data- och lagersystem ingår i tjänsten. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer, och framför allt kunder. I nära samarbete med verkstadspersonalen drivs och utvecklas verksamheten i rätt riktning.

Kvalifikationer

Vi kommer att lägga stor vikt vid din lämplighet och för att passa i rollen tror vi att du:

  • brinner för att möta kunden och ge förstklassig service. 
  • har tidigare erfarenhet av reservdelshantering inom fordon
  • har intresse och kunskap om maskiner, fordon och teknik 
  • är lösningsorienterad och initiativrik
  • är självgående, ansvarstagande och strukturerad

 

Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter och har god datavana då du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem. I övrigt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och B-körkort är ett krav. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, glad och trevlig person som kompletterar vårt härliga team. 

Vad vi erbjuder dig

Agro Maskiner erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag, park och trädgård. Löpande erbjuder vi utbildningar både internt och externt från våra maskinleverantörer. Du är en viktig del i vårt engagerade team där vi hjälps åt, har god stämning, mycket framåtdriv och en ständig utveckling. I övrigt har vi fina förmåner för våra anställda.

Agro Maskiner är en enkel organisation med familjekänsla och ca 110 anställda. Hos oss kommer du att arbeta i ett företag med familjär anda, en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl.

Frågor besvaras av Johan Lindqvist, 0707-826021

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt!