Är du vår nya lantbrukssäljare?

Om tjänsten

Agro Maskiner söker nu en driven och engagerad lantbrukssäljare till vår anläggning i Billesholm. Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Är du nyfiken och villig att utmana dig själv i en bred och utvecklande roll i ett engagerat team är du varmt välkommen med din ansökan.

Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du arbetar aktivt med att skaffa nya kunder såväl som att bygga långsiktiga kundrelationer och är beredd att göra det där ”lilla extra”. Tjänsten kräver flexibilitet och du bör därför trivas i en roll som ger dig frihet men också där du förväntas vara tillgänglig i stor omfattning.

Kontakt

Dina kunskaper och erfarenheter

 • Erfarenhet från försäljning, framför allt inom lantbruksmaskiner vilket är meriterande
 • Intresse för teknik 
 • Vana att möta kunder och bygga nya relationer
 • Ett starkt affärsdriv 
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • God datavana
 • Innehar B-körkort 

Dina egenskaper

 • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en öppen, social person som har lätt att för att lära och sätta dig in i nya sammanhang.
 • Viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus.
 • Lösningsorienterad med vana att självständigt driva ditt arbete framåt på ett noggrant, strukturerat och väl organiserat sätt.
 • Servicekänsla och kundfokus är viktigt, med lätthet kommunicerar du med både kunder, leverantörer och medarbetare.

Vad vi erbjuder dig

Agro Maskiner erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support. Vi erbjuder interna utbildningar och externa utbildningar från våra maskinleverantörer, löpande för att du ska upprätthålla kunskap inom den senaste tekniken. Du blir en viktig del i vårt team tillsammans med övriga medarbetare inom Agro Maskiner, ett engagerat team i ständig utveckling med mycket framåtdriv.

Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjär anda, en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi har kollektivavtal och fina förmåner för våra anställda. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Agro Maskiner finns på 6 orter i Skåne och Södra Halland, totalt i företaget är vi 110 anställda. Vi säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl. 

Du kommer att vara placerad på anläggningen i Billesholm. 

 Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Ingvar Persson, 
0706-18 36 77.

Ansökan skickas till 
jobb@agromaskiner.se
 

Bifoga CV och personligt brev, märk ansökan med Lantbrukssäljare.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Kontakt