Är du vår nya vikarierande marknadskommunikatör?

Om tjänsten

Vi söker en vikarie till vår marknadskommunikatör som går på föräldrarledighet i oktober! Motiveras du av en omväxlande roll där du får utlopp för din kreativitet, initiativförmåga och framåtdriv ger vi dig möjligheten att påverka vår fortsatta utveckling inom marknadsföring och kommunikation. Varmt välkommen att söka tjänsten som vikarierande Marknadskommunikatör på Agro Maskiner.

För att kommunicera våra varumärken och tjänster arbetar du både strategiskt och operativt efter marknadsföringsplanen som utvecklas i samarbete med för- och eftermarknad. Produktion av marknadsmaterial skapas till både digital och tryckt media, bland andra arbetsuppgifter och ansvarsområden kan nämnas:

  • Grafiska profilens efterlevnad
  • Utveckla och effektivisera marknadsföring och kommunikation
  • Producera och administrera kampanjmaterial
  • Hantering av domän och webb
  • Producera innehåll för uppdatering av webb och digitala kanaler
  • Skriva reportage, pressreleaser
  • Profilmaterial internt och externt
  • Planera, genomföra, följa upp mässor och kundevent
Kontakt

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation alternativt ett par års erfarenhet av arbete med marknadsföring och kommunikation. Genom dina goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift skapar du som kommunikatör intresseväckande innehåll och budskap till marknaden. Goda kunskaper i digitala verktyg såsom ex. Adobe, office paketet samt erfarenhet av digital marknadsföring. 

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Meriterad är du om du har kännedom om lantbruksbranschen men inget krav.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du bland annat är en duktig skribent som uttrycker dig väl, har öga för text, bild, färg och form, strukturerad, prestigelös, lösningsorienterad och får saker gjorda. Du gillar att ta dig an utmaningar, är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Din förmåga till samarbete är lika självklar som det självständiga arbetet.

Vad vi erbjuder dig

Agro Maskiner erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett privatägt företag med familjär anda, platt organisation med korta beslutsvägar, teamkänsla, engagemang och mycket framåtdriv. Vi har en välkomnande atmosfär med högt i tak där vi uppskattar och respekterar varandras likheter och olikheter.  Din roll som marknadskommunikatör är en nyckelfunktion, tillsammans med övriga medarbetare är du en viktig del i vårt framgångsrika team som levererar ett högt mervärde för våra kunder. Du får stor frihet under ansvar med möjlighet att kunna påverka och lyfta fram dina idéer. Vi har kollektivavtal och erbjuder fina förmåner för våra anställda.

Agro Maskiner säljer och servar lantbruks-, entreprenad- och grönytemaskiner av högsta kvalité med världsledande varumärken såsom New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl. Vi finns på 6 orter i Skåne och södra Halland, på varje anläggning finns försäljning, reservdelsbutik och serviceverkstad. Totalt i företaget är vi 115 anställda med en omsättning på 500 miljoner sek.

Vikariat ca 12 månader. Tillträde i slutet av augusti eller enligt överenskommelse. 
 
Frågor om tjänsten besvaras av HR chef Christina Alexandersson, 

0765-264656

Ansökan skickas till 
jobb@agromaskiner.se

 

Bifoga CV och personligt brev, märk ansökan med Marknadskommunikatör.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!