Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Vi är familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och sätter service i fokus.
Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Här hittar du de tjänster som vi har behov av just nu men du kan alltid skicka en spontanansökan till jobb@agromaskiner.se


EFTERMARKNADSKOORDINATOR

Agro Maskiner växer och söker en eftermarknadskoordinator till vår anläggning i Gringelstad. Har du intresse för tunga motorfordon och reservdelar har vi nu möjligheten att erbjuda en nyinrättad roll där du får förena det bästa av två världar. Motiveras du av en bred och utvecklande roll i ett engagerat team är du varmt välkommen med din ansökan.

I rollen som koordinator kommer du att ta emot kundernas inkommande serviceuppdrag som du koordinerar, planerar och fördelar till teamets servicetekniker. Uppdragen är av varierande karaktär och innebär service, nyinstallationer, reparationer och felsökningar av traktorer, tröskor och diverse lantbruks- och entreprenadmaskiner. I anslutning till serviceuppdragen hanterar du även beställning av reservdelar, förbereder offerter och följer upp slutförda uppdrag i ett nära samarbete internt och externt med företagets kunder. Internt är du en viktig sammanhållande länk mellan serviceverkstaden och reservdels- lager/butik.

Dina kunskaper och erfarenheter
• Utbildning inom eller erfarenhet av tunga motorfordon/reservdelar i någon form vilket ger dig goda förutsättningar att hantera vardagliga dialoger av fordonsteknisk karaktär.
• Meriterande med kunskap om lantbruks- och eller entreprenadmaskiner.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• God datavana.
• Innehar B-körkort och egen bil.

Dina egenskaper
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en öppen, social person som har lätt för att lära och sätta dig in i nya sammanhang.
• Lösningsorienterad med vana att självständigt driva ditt arbete framåt på ett noggrant, strukturerat och väl organiserat sätt.
• Servicekänsla och kundfokus är viktigt, med lätthet kommunicerar du med både kunder, leverantörer och medarbetare.
• Din förmåga till samarbete är lika självklar som att arbeta självständigt.

Vad vi erbjuder dig
Agro Maskiner erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support. Vi erbjuder interna utbildningar och externa utbildningar från våra maskinleverantörer, löpande för att du ska upprätthålla kunskap inom den senaste tekniken. Du blir en viktig del i vårt team tillsammans med övriga medarbetare inom Agro Maskiner, ett engagerat team i ständig utveckling med mycket framåtdriv.
Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjär anda, en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi har kollektivavtal och fina förmåner för våra anställda.
Agro Maskiner finns på 6 orter i Skåne och Södra Halland, totalt i företaget är vi 115 anställda. Vi säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Stihl, Polaris, m.fl.
Du kommer att vara placerad på anläggningen i Gringelstad.

Frågor om tjänsten besvaras av HR-chef Christina Alexandersson, 0765-264656.

Ansökan skickas till jobb@agromaskiner.se
Bifoga CV och personligt brev, märk ansökan med Eftermarknadskoordinator.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!


SERVICETEKNIKER

Som servicetekniker på Agro Maskiner kommer du jobba med många världsledande varumärke. Jobbet innebär felsökning, reparationer och service av lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. I arbetet förekommer det reparationer ute i fält, där majoriteten av resorna sker över dagen därför är minst B körkort ett krav.

Agro Maskiner finns på 6 orter i Skåne och södra Halland. Du kommer utgå från anläggningen i Billesholm eller Gringelstad.

Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor och du behöver ha lätt för att samarbeta med andra.

Din bakgrund/dina egenskaper

Grundläggande kunskaper inom el- hydraulik. Du behöver även ha goda tekniska kunskaper från skola eller från erfarenhet.

Du behärskar svenska och engelska språket och har även datakunskap.

Meriterad är om du har arbetat i liknade verksamhet.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Vad vi erbjuder dig:

Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjekänsla.
Du blir en viktig del i vårt team tillsammans med övriga medarbetare inom Agro Maskiner, som idag har över 45 servicetekniker.
Du kommer få kontinuerlig utbildning från våra maskinleverantörer.

Tjänsterna behöver tillsättas snarast möjligt, så skicka din ansökan redan idag.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Polaris m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Billesholm – Stefan Gustavsson 0706-183665   •   Gringelstad – Anders Bertilsson 0707-826015

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se


SERVICETEKNIKER & INSTALLATÖR GRÖNYTEMASKINER

Vi söker dig med stort intresse för teknik och gärna med erfarenhet från maskinbranschen eller något installationsarbete. Du har B-körkort och viss datorvana.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med service, felsökning och reparationer av grönytemaskiner. Vår verkstad är modern, rymlig, ljus och med ett behagligt klimat. Vi arbetar med stabila leverantörer med god teknisk support.

Arbetet består även av att leverera och installera nya robotgräsklippare hos våra kunder.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat nedläggning av slinga på befintlig gräsmatta, installation av laddstation och test av robotgräsklipparen.

Du behöver vara en händig och driven person som har lätt för att kunna prioritera och lösa uppgifterna på plats.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Årröd. Frågor besvaras av Åke Andersson 0736-201613

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se


BUTIK & RESERVDELS-MEDARBETARE

Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge god service åt både interna och externa kunder gällande reservdelar till maskiner. Eller beställning och inköp av reservdelar från någon av våra leverantörer. Arbetet sker både administrativt i data- och lagersystem och rent praktiskt i hantering av reservdelar. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framförallt kunder. Du kommer i samarbete med personalen på verkstad och reservdelar driva och utveckla verksamheten i rätt riktning.

Det är viktigt att du är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stort plus.

Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska. Du har god datorerna och gärna erfarenhet av Orfala. B körkort krävs. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, trevlig och glad person.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Årröd. Frågor besvaras av Åke Andersson 0736-201613

Ansökan och CV skickas till jobb@agromaskiner.se