Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Vi är familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och sätter service i fokus.
Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Här hittar du de tjänster som vi har behov av just nu men du kan alltid skicka en spontanansökan till info@agromaskiner.se


Vi fortsätter att expandera vår verkstad i Laholm och söker nu en servicetekniker.

Tjänsten är på heltid med löpande rekrytering och tillträdes så snart som möjligt.

Arbetsuppgifterna består av service, felsökning och reparationer av entreprenad och lantbruksmaskiner. Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser gärna att du är teknikintresserad. Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift, ha datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig inom branschen.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, m.fl.

Skickad din ansökan och CV till tobias.rundstrom@agromaskiner.se
Eventuella frågor besvaras av Tobias Rundström 0430-68 66 21


Driven och engagerad Lageradministratör till Agro Maskiner Laholm

Vi söker en person för tjänsten som lageradministratör på Agro Maskiner Laholm AB. Tjänsten innebär att du tillsammans med personalen på verkstad och reservdelar kommer vara med och driva och utveckla verksamheten framåt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge service åt både interna och externa kunder gällande reservdelar till maskiner. Du kommer ha hand om beställningar samt inköp av reservdelar från våra leverantörer.

Arbetet sker både administrativt i data- och lagersystem och rent praktiskt i hantering av reservdelar och leverantörsfakturor. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framförallt kunder.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att lära dig mer. Ett tekniskt intresse är ett plus precis som erfarenhet inom maskinbranschen. Har du erfarenheter av liknade arbetsuppgifter är det ett stort plus. Viktigt är även datorvana. Du behöver behärska svenska och en del engelska. B-körkort krävs. Som person är du positiv och trevlig och brinner för service. Du har ett effektivt arbetssätt och vana av att arbeta strukturerat och självständigt.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Skickad din ansökan och CV till tobias.rundstrom@agromaskiner.se
Eventuella frågor besvaras av Tobias Rundström 0430-68 66 21


Servicetekniker till Agro Maskiner Gringelstad

Dina arbetsuppgifter blir service, felsökning och reparationer av grönyte- och lantbruksmaskiner på vår verkstad i Gringelstad. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, erfarenhet från maskinbranschen är ett stort plus. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Stiga m.fl.

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se.
Frågor besvaras av Patrik Johansson 044-20 35 31


Servicetekniker till Agro Maskiner Årröd

Dina arbetsuppgifter blir service, felsökning och reparationer av grönyte- och lantbruksmaskiner på vår verkstad i Årröd. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, erfarenhet från maskinbranschen är ett stort plus. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna m.fl.

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se.
Frågor besvaras av Åke Andersson 0413-38 80 02


Säljare till Agro Maskiner Årröd

Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruksmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.
Som säljare ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen gentemot kunder. Du kommer aktivt arbeta för att utveckla långsiktiga samarbeten som är lönsamma för både företaget och våra kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Som person är du driven,
social, kommunikativ och strukturerad.

Du bör ha ett gott ordningssinne och vara intresserad av vidareutbildning vilket sker regelbundet både internt och hos våra leverantörer. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Agro Maskiner säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se
Frågor besvaras av Åke Andersson 0415-38 80 02