Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Vi är familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och sätter service i fokus.
Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag.

Här hittar du de tjänster som vi har behov av just nu men du kan alltid skicka en spontanansökan till info@agromaskiner.se


Lantbrukssäljare till Agro Maskiner i Billesholm

En säljare av lantbruksmaskiner är sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer.

Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”.

Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av försäljning
Intresse för teknik och lantbruk
Vana att möta kunder och att bygga nya relationer
Ett starkt affärsdriv

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Meriterande är om du har arbetat i liknande verksamhet och med liknande sortiment.

Du kommer att utgå från Billesholm. Tjänsten kräver en del flexibilitet och du bör därmed trivas i en roll som både ger dig frihet men också där du förväntas vara tillgänglig i stor omfattning.

B-körkort är en förutsättning för tjänsten.
Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana.

Vad vi erbjuder dig:
Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjekänsla.
Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.
Du kommer få kontinuerlig utbildning från våra maskinleverantörer.

Tjänstebil ingår i tjänsten.

Agro Maskiner säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av Ingvar Persson 042-648 77   •   Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se

Så här i semestertider kan svarstiden vara lite längre.


Servicetekniker till Agro Maskiner i Billesholm

Som servicetekniker på Agro Maskiner kommer du jobba med många världsledande varumärke. Jobbet innebär felsökning, reparationer och service av lantbruksmaskiner.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. I arbetet förekommer det reparationer ute i fält, där majoriteten av resorna sker över dagen därför är minst B körkort ett krav.

Du kommer utgå från Billesholm men andra möjligheter finns också.
Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor och du behöver ha lätt för att samarbeta med andra.

Din bakgrund/dina egenskaper

Grundläggande kunskaper inom el- hydraulik. Du behöver även ha goda tekniska kunskaper från skola eller från erfarenhet.

Du behärskar svenska och engelska språket och har även datakunskap.

Meriterad är om du har arbetat i liknade verksamhet.

Vad vi erbjuder dig:

Hos Agro Maskiner kommer du att arbeta i ett företag med familjekänsla.
Du blir en viktig del i vårt team tillsammans med övriga medarbetare inom Agro Maskiner, som idag har över 45 servicetekniker.
Du kommer få kontinuerlig utbildning från våra maskinleverantörer.

Tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt, så skicka din ansökan redan idag.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna, Multiva m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av Kenneth Malmqvist 042-600 20 19   •   Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se

Så här i semestertider kan svarstiden vara lite längre.


Servicetekniker till Agro Maskiner Laholm

Arbetsuppgifterna består av service, felsökning och reparationer av entreprenad och lantbruksmaskiner. Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser gärna att du är teknikintresserad. Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift, ha datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig inom branschen.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, m.fl.

Tjänsten är på heltid med löpande rekrytering och tillträdes så snart som möjligt.

Skickad din ansökan och CV till tobias.rundstrom@agromaskiner.se
Eventuella frågor besvaras av Tobias Rundström 0430-68 66 21


Servicetekniker till Agro Maskiner Årröd

Dina arbetsuppgifter blir service, felsökning och reparationer av grönyte- och lantbruksmaskiner på vår verkstad i Årröd. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, erfarenhet från maskinbranschen är ett stort plus. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter och stabila leverantörer med god teknisk support.

Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Husqvarna m.fl.

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se.
Frågor besvaras av Åke Andersson 0413-38 80 02


Säljare till Agro Maskiner Årröd

Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruksmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.
Som säljare ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen gentemot kunder. Du kommer aktivt arbeta för att utveckla långsiktiga samarbeten som är lönsamma för både företaget och våra kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Som person är du driven, social, kommunikativ och strukturerad.

Du bör ha ett gott ordningssinne och vara intresserad av vidareutbildning vilket sker regelbundet både internt och hos våra leverantörer. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Agro Maskiner säljer och servar världsledande varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se
Frågor besvaras av Åke Andersson 0415-38 80 02