Det här är Agro Maskiner

Vilka är vi?

För 25 år sedan drömde Ola Lindgren och Göran Skoog om en maskinåterförsäljare med ledorden kvalité och service. År 2002 såg de till att drömmen blev sanning genom att starta Agroma NordVäst i Åstorp, som senare skulle komma att bli Agro Maskiner.

Med en gedigen erfarenhet inom maskinbranschen och en stark vilja är det inte konstigt att Agro Maskiner idag består av 6 anläggningar och ca 110 anställda. Idag är vi dessutom stolta återförsäljare till världsledande varumärken som New Holland, JCB och Pöttinger mfl.

Vi är en enkel organisation med korta beslutsvägar och 21 år efter startskottet leder vi fortfarande med orden kvalité och service!

Vad gör vi?

Agro Maskiner är din dedikerade maskinleverantör när det kommer till maskiner inom lantbruks-, entreprenad-, park-, trädgårds- och hästgården. Vi säljer inte bara maskiner, vi säljer garantin att ditt arbete blir gjort. Oavsett om det gäller skörden, plöjningen eller gräsklippningen.

Vårt fokus ligger inte bara på att vara återförsäljare, utan också på att vara en pålitlig partner som erbjuder en heltäckande lösning. Utöver vårt omfattande produktsortiment, står vi till tjänst med professionella verkstäder och välförsedda reservdelsbutiker. Vårt mål är att vara där för våra kunder genom hela resan, och erbjuda det stöd och den expertis som behövs.

Varför gör vi detta?

Det är frustrerande när saker och ting inte fungerar. Därför arbetar vi på Agro Maskiner endast med pålitliga och världsledande varumärken för att du inte ska hamna i sticket.

 

 

 

 

Mer om oss i vår E-tidning!

Vad säger våra kunder?